Det er muligt at have din egen underviser med på HSK. Dog skal du huske nedenstående :

• Eksterne underviserer skal indløse aktivt medlemsskab af HSK.
  • Eksterne undervisere, der underviser stedets pensionærer kan frit vælge i hvilket tidsrum der undervises i, dog må det lille ridehus samt udendørsbaner ikke benyttes når der er rideskolehold, når disse faciliteter er i brug.
  • Eksterne undervisere, der underviser udefrakommende ryttere, der er medlemmer af HSK, kan benytte HSK faciliteter i tidsrummet 07.30-15.00 og igen fra kl. 19-22, samt i weekender/helligdage
  • Dog må der tirsdag fra kl. 19-20.00 ikke undervises i det store ridehus, da dette benyttes af Old Boys holdet.
  • Alle udefrakommende ryttere skal være aktivt medlem af HSK samt indløse som minimum månedligt ridehuskort. Se priser på vores hjemmeside.
  • Underviseren skal være over 18 år
  • For IKKE-medlemmer af HSK der ønsker en prøvetime eller andet hos ekstern underviser, skal aftale tidspunkt med HSK-personale, Ronja Pedersen, samt indbetale kr. 150,- til HSK MobilePay 65751