På rideskolen har vi et par forskellige undervisere ansat, du kan møde. Du kan se deres kontaktoplysninger under Kontakt os. De kan kontaktes både på opkald og sms de fleste hverdage, men vi henstiller til, at man respekterer deres arbejdstider.

Rideskolemanagerelev:
Nora

Vores altid smilende aspirant, Nora, varetager undervisningen af de lidt mere øvede hold. Hun er meget sød og og de pædagogiske evner er i top. I kraft af sin uddannelse er hun specialiseret i dressur og springning, men hvis man har spørgsmål om andre discipliner, besvarer hun også gerne dem. Hun underviser også privatryttere på stedet og bruger resten af dagen på at ride og passe heste, så hun kan blive en endnu bedre underviser. Nora tager imod indmeldelser og booking af prøvetimer.

Beriderelevaspirant:
Amalie

Amalie er en frisk og imødekommende pige, der kommer fra en hestefamilie, hvor de driver rideterapi hjemmefra. Hun ønsker at uddanne sig til berider og er hos os for at få en fornemmelse for faget og de mange opgaver. Amalie varetager undervisning af begynderne og tager også imod prøvetimer.

Undervisningsassistent:
Linea Skræp

Linea er en sød og dygtig pige, der er “oplært” i stalden hos os i Helsinge Rideklub. Hun er en flittig deltager ved vores arrangementer og stævner, hvor hun starter både spring og dressur. Linea varetager opstartsholdet fredag eftermiddag og sørger for, alt bliver lært fra bunden og er desuden aktivitetsudvalgsformand.

Ponygames-instruktør:
Malene er rideskolemor og har selv haft hest i mange år. Da hun var yngre, var hun med til at vinde DM i ponygames, ligesom hun har trænet andre hold til samme titel. Af og til tilbyder Malene ponygameslektioner, som skal tilmeldes fra gang til gang.

Examineret berider:
Mette Rafn

Mette er vores daglige leder og læremester for de to beriderelever. Hun har sprunget en del i forbindelse med færdiggørelse af sin uddannelse, men er ellers primært dressurrytter, hvor hun har redet Grand Prix på internationalt niveau. Man kan både ride undervisning på en rideskolehest eller sin egen og bliver mødt på dét niveau, man er på.

Oldboys-instruktør:
Agnete Christiansen

Agnete er én af vores ældste og mest trofaste medlemmer, som har støttet HSK de sidste 65 år og har siddet i bestyrelsen et utal af dem. Agnete underviser oldboys/-girls holdet tirsdag aften, som efterhånden er blevet en institution hos os i HSK. Hér kan man deltage på både egen og rideskolehest. Man bliver aldrig for gammel til at (lære at) ride!