På rideskolen har vi et par forskellige undervisere ansat, du kan møde. Du kan se deres kontaktoplysninger under Kontakt os. De kan kontaktes både på opkald og sms de fleste hverdage, men vi henstiller til, at man respekterer deres arbejdstider.

Rideskoleinstruktør:

Ronja Pedersen
Ronja har det daglige ansvar for driften af stalden og rideskolen. Ronja er 26 år, uddannet skov og landskabsingeniør.
Hun har redet i 20 år og har haft egne heste i knap 15 år, de står i dag på hendes mors landejendom i Annisse. Hun er derfor vant til at omgås heste og passe godt på dem. Ronja har tidligere undervist på rideskoleniveau.


Linea Skræp
Linea er oplært i stalden hos os i Helsinge Rideklub. Hun er tovholder ved vores rideskolearrangementer og rideskolestævner.
Linea varetager opstartsholdet fredag eftermiddag og sørger for at alt bliver lært fra bunden i trygge rammer.
Desuden er Linea også aktivitetsudvalgsformand.

Anna Bjerregaard
Anna er 25 år og bor i Frederiksværk. Hun arbejder som leder hos McDonalds. Anna har haft egen hest i 15 år. Hun har sprunget, redet dressur og har dygtiggjort sig i Mounted games, hvor hun har deltaget i DM, EM og VM. Hun har også undervist i Mounted games.

Sammen med Linea vil Anna og Ronja varetage undervisningen i rideskolen og de glæder sig til at lave en masse spændene aktiviteter

Ponygames-instruktør:
Malene er rideskolemor og har selv haft hest i mange år. Da hun var yngre, var hun med til at vinde DM i ponygames, ligesom hun har trænet andre hold til samme titel. Af og til tilbyder Malene ponygameslektioner, som skal tilmeldes fra gang til gang.

Oldboys-instruktør:
Agnete Christiansen

Agnete er én af vores ældste og mest trofaste medlemmer, som har støttet HSK de sidste 65 år og har siddet i bestyrelsen et utal af dem. Agnete underviser oldboys/-girls holdet tirsdag aften, som efterhånden er blevet en institution hos os i HSK. Hér kan man deltage på både egen og rideskolehest. Man bliver aldrig for gammel til at (lære at) ride!