På rideskolen har vi et par forskellige undervisere ansat, du kan møde. Du kan se deres kontaktoplysninger under Kontakt os. De kan kontaktes både på opkald og sms de fleste hverdage, men vi henstiller til, at man respekterer deres arbejdstider.

Beriderelev:
Maja Johansen Spøhr

Vores beriderelev, Maja, varetager det meste af rideskoleundervisningen. Hun er i kraft af sin uddannelse specialiseret i dressur og springning, men hvis man har spørgsmål om andre discipliner, besvarer hun også gerne dem. Hun underviser en del privatryttere på stedet og bruger resten af dagen på at ride, så hun kan blive en endnu bedre underviser. Maja tager imod indmeldelser og booking af prøvetimer.

Hestemanagerelev:
Cecilie Atzen

Hestemanagerelev, Cecilie, har masser af erfaring i at undervise rideskole fra sin tidligere læreplads, hvor der var 50 elevheste og 17 elever pr. hold. Hun underviser primært begyndere og er desuden Majas faste vikar. Derudover kan man booke hende til ene-/deleundervisningstimer om fredagen og i de fleste weekends. Cecilie er ofte at finde i stalden og kan altid spørges til råds om alt muligt. Cecilie tager også imod indmeldelser og booking af prøvetimer.

Beriderelev:
Eirin Henni

Beriderelev Eirin kommer oprindeligt fra Norge, hvor hendes forældre driver en stor rideskole. Hun har således masser af undervisnings- og driftserfaring, som hun kan tære på i kraft af sin rolle som rytter og instruktør hos os. Eirin er både fast underviser og vikar på holdene og kan kontaktes, hvis man ønsker eneundervisning.

Oldboys-instruktør:
Agnete Christiansen

Agnete er én af vores ældste og mest trofaste medlemmer, som har støttet HSK de sidste 65 år og har siddet i bestyrelsen et utal af dem. Agnete underviser oldboys/-girls holdet tirsdag aften, som efterhånden er blevet en institution hos os i HSK. Man bliver aldrig for gammel til at (lære at) ride!