På rideskolen har vi et par forskellige undervisere ansat, du kan møde. Du kan se deres kontaktoplysninger under Kontakt os. De kan kontaktes både på opkald og sms de fleste hverdage, men vi henstiller til, at man respekterer deres arbejdstider.

Beriderelevaspirant:
Nora

Vores altid smilende aspirant, Nora, varetager undervisningen af de mindste. Hun er meget sød og og de pædagogiske evner er i top. I kraft af sin uddannelse er hun specialiseret i dressur og springning, men hvis man har spørgsmål om andre discipliner, besvarer hun også gerne dem. Hun underviser også privatryttere på stedet og bruger resten af dagen på at ride og passe heste, så hun kan blive en endnu bedre underviser. Nora tager imod indmeldelser og booking af prøvetimer.

Beriderelev:
Eirin Henni

Beriderelev Eirin kommer oprindeligt fra Norge, hvor hendes forældre driver en stor rideskole. Hun har således masser af undervisnings- og driftserfaring, som hun kan tære på i kraft af sin rolle som rytter og instruktør hos os. Hun er en meget dygtig instruktør, der især brænder for ridebanespringning, men hun rider selvfølgelig også dressur på M-niveau. Da hendes danske ikke er helt i top, underviser hun primært de mere rutinerede hold, hvor alderen typisk er højere. Man kan altid sige til hende, hvis der er noget, man ikke forstår! Eirin bruger lige som Nora næsten al sin vågne tid på at blive en bedre rytter og underviser.

Undervisningsassistent:
Linea Skræp

Linea er en sød og dygtig pige, der er “oplært” i stalden hos os i Helsinge Rideklub. Hun er en flittig deltager ved vores arrangementer og stævner, hvor hun starter både spring og dressur. Linea varetager opstartsholdet fredag eftermiddag og sørger for, alt bliver lært fra bunden og er desuden aktivitetsudvalgsformand.

Examineret berider:
Mette Rafn

Mette er vores daglige leder og læremester for de to beriderelever. Hun har sprunget en del i forbindelse med færdiggørelse af sin uddannelse, men er ellers primært dressurrytter, hvor hun har redet Grand Prix på internationalt niveau. Man kan både ride undervisning på en rideskolehest eller sin egen og bliver mødt på dét niveau, man er på.

Oldboys-instruktør:
Agnete Christiansen

Agnete er én af vores ældste og mest trofaste medlemmer, som har støttet HSK de sidste 65 år og har siddet i bestyrelsen et utal af dem. Agnete underviser oldboys/-girls holdet tirsdag aften, som efterhånden er blevet en institution hos os i HSK. Hér kan man deltage på både egen og rideskolehest. Man bliver aldrig for gammel til at (lære at) ride!