Læs mere om dagligdagen og betingelserne for opstaldning på HSK i vores velkomstbrochure:

Opstaldningspriser pr. måned:

Fuldpension, stor boks (incl. strøelse) 3.650,-
Fuldpension, mellem boks (incl. strøelse) 3.500,-
Fuldpension, lille boks (incl. strøelse) 3.190,-
Selvpas, stor boks (ekskl. strøelse) 2.500,-
Selvpas, mellem boks (ekskl. strøelse) 2.400,-
Selvpas, lille boks (ekskl. strøelse) 2.250,-

Ekstra ydelser (fx. påsætning af klokker) fra 100,-
Mugning, weekends 270,-

Spåner pr. balle 70,-
Træpiller pr. sæk 45,-

Boksreservation 1.200,-
Trailerparkering (pr. år) 600,-
Ekstra skab (pr. år) 400,-

Priserne er incl. fodring 3x dagligt, wrap 2x dagligt samt ind-/udlukning til/fra fold alle dage.
Strøelse er ikke inkluderet i priserne for selvpassere, da vi har erfaring for, at folk muger meget forskelligt. Det er selvfølgelig muligt at tilkøbe strøelse til selvpasserbokse.
Man kan frit købe strøelse af andre leverandører, men der er ikke mulighed for opbevaring af selvindkøbt strøelse på HSK.
Ved interesse/spørgsmål kontaktes vores personale.

Bemærk, at fuldpensionærer selv skal muge på lør-, søn- og helligdage, medmindre de betaler sig fra dette.

Priserne er for hele måneder/år og eventuelle restbeløb refunderes ikke.

Depositum : 1 måneds leje.

Opsigelse af opstaldning skal ske skriftligt pr. mail til formandhsk@hotmail.com 1 måneds varsel til den 1. i måneden. Det samme gælder for boksreservation.

Husk at gennemlæs sikkerhedsregler og staldreglementet 🙂

Husk, at du skal være medlem af HSK for at have din hest opstaldet. I denne forbindelse er det helt gratis at deltage i Top 3.

Tænk godt over om det er noget for dig at stå på en rideklub som vores. Da ingen ejer faciliteterne, er vi afhængige af, at pensionærerne hjælper til med at holde omkostningerne nede. Det betyder blandt andet at deltage nogle timer ved de to årlige arbejdsdage og give en hånd, når det kan lade sig gøre ved stævner. De mange arrangementer bliver afholdt for at minimere pensionærernes omkostninger, og stedet i praksis kan køre rundt med de mange faste udgifter til vedligehold og drift, men naturligvis også for at glæde klubbens ryttere, der så kan ride stævner på hjemmebane i trygge omgivelser.

rideskoleheste