Bliv medlem af HSK! Vær med til at støtte én af landets ældste klubber ved at ride for os.

Kontingent pr år.

Seniormedlem (o. 18 år) 450,-
Juniormedlem (u. 18 år) 300,-
Passivt medlem 220,-
Rykkergebyr pr. gang 100,-

Kontingenter opkræves i januar.

Du behøver ikke at være medlem for at købe et 1-dags ridehuskort. For 50,- på mobilepay 65751, kan du benytte banerne med én hest

Du kan blive medlem ved at oprette en brugerprofil på vores betalingsside. Du kan også se lidt mere hér.

Vi har desuden en Top 3-rangliste kørende, der belønner de 3 bedste af klubbens medlemmer igennem et helt år i kategorierne:

• Dressur for pony
  • Dressur for hest
  • Springning for pony
  • Springning for hest

Det eneste, du skal gøre, er at indsende dine resultater hver gang, du har fået en (hvilkensomhelst) placering til et (hvilketsomhelst) stævne – alle kan være med! Der er flotte ting at vinde, og de dygtige ryttere hyldes og præmieres ved generalforsamlingen hvert år i februar. Læs mere om Top 3 hér.