Bliv medlem af HSK! Vær med til at støtte én af landets ældste klubber ved at ride for os.

Kontingent pr år.

Seniormedlem (o. 18 år) 450,-
Juniormedlem (u. 18 år) 300,-
Passivt medlem 220,-
Rykkergebyr pr. gang 100,-

Kontingenter opkræves i januar.

Du behøver ikke at være medlem for at købe et 1-dags ridehuskort. For 100,- på mobilepay 65751, kan du benytte banerne med én hest. For medlemmer er prisen dog 50,-

Du kan blive medlem ved at oprette en brugerprofil på vores betalingsside. Du kan også se lidt mere hér.

Vi har desuden en Top 3-rangliste kørende, der belønner de 3 bedste af klubbens medlemmer igennem et helt år i kategorierne:

• Dressur for pony
  • Dressur for hest
  • Springning for pony
  • Springning for hest

Det eneste, du skal gøre, er at indsende dine resultater hver gang, du har fået en (hvilkensomhelst) placering til et (hvilketsomhelst) stævne – alle kan være med! Der er flotte ting at vinde, og de dygtige ryttere hyldes og præmieres ved generalforsamlingen hvert år i februar. Læs mere om Top 3 hér.