Indmeldelse
Hvis du ønsker at melde dig ind i HSK, skal du gå ind på vores betalingsside. Dér kan du oprette en profil i klubmodul med dit betalingskort, der giver dig adgang til alle de services, vi har i rideklubben. For at ride i rideskolen skal du først have et kontingent, hvorefter du kan tilmelde dig hold, springning, enetimer osv. Hvis du bliver medlem midt i året, får du det årlige kontingent til en reduceret pris.
Du kan bestille en gratis prøvetime eller få svar på spørgsmål hos vores rideskoleundervisere – du finder dem hér.
Øvrige spørgsmål kan rettes til daglig leder eller via mail til formanden (formandhsk@hotmail.com).

Udmeldelse
Ønsker du at melde dig ud af HSK og eller rideskolen, gør du dette på en mail til formanden (formandhsk@hotmail.com). Eftersom undervisningen betales en måned af gangen, anbefaler vi, at man melder sig ud i god tid, så vi har mulighed for at give pladsen til en anden. Der kan senest meldes fra næstkommende måneds hold d. 20. i hver måned, og der refunderes ikke for resten af måneden, hvis man stopper midt i en periode.
Da medlemskontingentet betales pr. år, refunderer vi ikke for den resterende del af året, men hvis du ønsker et medlemsskab midt i året, kan dette fås til en reduceret pris.